Asistență și reprezentare juridică pentru clienți privați si afaceri de succes. 

LinkedIn E-mail RSS
Home Despre noi

Despre noi

Suntem un cabinet de avocatură cu sediul în București, înființat în 2013 de către avocatul titular Alexandru Bădeț – specialist cu experiență de peste 10 ani în avocatura de afaceri, avocat definitiv și partener în societăți de avocatură locale și internaționale.

 

Acordăm servicii juridice de înaltă calitate, organizate pe arii de practică dedicate principalelor domenii de expertiză ale cabinetului: Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții, Dreptul Muncii, Drept Bancar și Financiar, Drept Fiscal, Restructurări și Insolvență, Litigii și Arbitraj și Drept Imobiliar. Pe lângă acestea, experiența echipei de avocați în asistarea clienților în mandate specifice de dreptul aviației, drept maritim și energii regenerabile ne recomandă drept unul dintre cabinetele cele mai căutate de către societățile cu activități în aceste sectoare de nișă.

 

Credem în eficientizarea costurilor și într-o abordare pragmatică a nevoilor juridice ale clienților noștri – societăți comerciale locale și internaționale de toate dimensiunile, de la start-up uri la multinaționale, și clienți privați români și străini.

 

Ne construim practica pe un set puternic de valori ce ne ghideaza întreaga activitate profesională și ne permite să atingem cele mai înalte standarde în tot ceea ce facem: calitatea excepțională a serviciilor, abordarea pasionată și originală a fiecărui mandat ce ni se încredințează și întotdeauna punem pe primul loc satisfacția clientului.

 

Investim timp în crearea unor relații de lungă durată, bazate pe încredere și rezultate concrete și aprofundăm în permanență studiul tendințelor economice la nivel național și internațional. Astfel suntem întotdeauna în pas cu realitățile mediului de afaceri și integrăm serviciile juridice unei viziuni economice globale și relevante pentru activitatea fiecărui client în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>