Asistență și reprezentare juridică pentru clienți privați si afaceri de succes. 

LinkedIn E-mail RSS

Servicii

Acordam consultanta, asistenta si reprezentare juridica de inalta calitate, organizate pe arii de practică dedicate principalelor domenii de expertiză ale cabinetului nostru:

 

Dreptul Aviației
Cunoaștem sectorul aviatic foarte bine și avem experiență în asistarea clienților în mandate ce privesc activități cheie ale sectorului, atât comerciale cât și operaționale.

 

Drept Bancar și Financiar
Avem o bogată experiență în asistarea instituțiilor financiare cu privire la o varietate de tranzacții și acordăm clienților asistență juridică în mandate diverse, de la finanțări de proiect la chestiuni privind plățile electronice sau restructurări de credite.

 

Dreptul Concurenței
Asistăm clienți privind aspecte de dreptul concurenței ale tranzacțiilor în care sunt implicați, de la chestiuni contractuale până la acordarea de reprezentare în investigații judiciare.

 

Drept Societar și Comercial
Combinăm expertiza juridică de top cu o abordare comercială pragmatică pentru a oferi clienților o gamă largă de servicii juridice privind chestiuni de drept societar, de la înființări de societăți la reorganizari corporatiste la asistență legală strategică în activitatea cotidiană a societății.

 

Dreptul Muncii
Asistăm atât societăți cât și clienți persoane fizice în mandate privind relațiile de muncă, de la contracte la acorduri de încetare, vize și permise de muncă.

 

Energie
Înțelegem în profunzime dinamica sectorului energetic în România și asistăm clienți în proiecte de generare și vânzare de energie electrică, cu accent pe proiecte de energii regenerabile, de la eoliene la parcuri solare sau investiții în biomasă.

 

Litigii și Arbitraj
Acordăm reprezentare juridică pentru clienți din diverse sectoare de activitate în fața tuturor instanțelor din România și în fața tribunalelor arbitrale.

 

Fuziuni & Achiziții
Acordăm asistență juridică în fuziuni și achiziții implicând companii publice și private pe tot parcursul procesului de achiziție, de la identificarea oportunităților până la completarea cu succes a tranzacției.

 

Drept Imobiliar & Construcții
Avem o bogată experiență în consultanță juridică acordată clienților în dezvoltări imobiliare, construcții, proprietăți, investiții imobiliare, managementul portofoliului imobiliar, dispute, finanțarea proiectelor și negocierea, redactarea și executarea contractelor.

 

Drept Maritim
Asistăm clienți din domeniul maritim într-o varietate de mandate juridice de la operațiuni maritime specifice, la asigurări maritime, finanțări și dispute.

 

Drept Fiscal
Acordăm clienților consultanță fiscală eficientă, gândită spre a maximiza avantajele fiscale ale clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>